D0 A9734cc
Seniorrådgiver

Gry Granum Stang

Gry Granum Stang har et godt journalistisk blikk, god erfaring med hva som fenger i mediene og med hvordan innhold bør presenteres. Gry har jobbet med kommunikasjon og journalistikk i 15 år.

Gry har en spennende bakgrunn som journalist og kommunikasjonsrådgiver. Etter studiene har hun jobbet i flere av de største mediehusene i Norge, først to år med nyheter og forbrukerstoff i TV2, deretter to år med nyheter i NRK og så syv år i VGTV. Gry jobbet med dagsaktuelle nyheter, fulgte større saker, og laget både video- og skriftlig innhold. Hun har god kjennskap til hvordan mediene fungerer og hva som skal til for å få saker på trykk.

Fra 2018 var Gry kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt i Amnesty International Norge. I Amnesty har hun hatt et særlig ansvar for pressearbeidet. Gry utarbeidet pressemeldinger og medieutspill, og sørget for at Amnesty økte synligheten i mediene de årene hun jobbet der. Hun laget også mye videoinnhold til deres sosiale kanaler, og var med å utarbeide flere både større og mindre kampanjer. Hun har god kunnskap om hvordan engasjere i sosiale medier og hvordan tilpasse innhold til ulike målgrupper.

Gry har bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda og har også en bachelor i Visuell kultur, film og fjernsyn fra Høgskolen på Lillehammer.